Individualni treninzi

Vođeni

Štampa


Vodjeni trening jeste jedan od najpouzdanijih načina u realizaciji zacrtanog trening plana bilo pojedinca, bilo manjih grupa, maksimalno do 5 osoba.

Trener je osoba koja će vam pomoći da na najefektniji način iskoristite dato vam vreme za trening, održi vam visok nivo lične motivacije sve vreme dok vežbate.
 
Tokom procesa vežbanja bez obzira na ranije iskustvo, bilo ono manje ili veće, trener ima zadatak da vas sigurno provede kroz sve elemente vežbanja unutar pojedinačno planiranih vežbi.Ovo vođstvo ne prestaje sve do momenta kada klijent u potpunosti ne ovlada pokretima i ne dovede ih do perfekcije.


 

Personalni

Štampa


Mnogi nasi clanovi vec su iskusili pogodnosti rada sa personalnim trenerom. Od dizajniranja posebnog treninga iIi pruzanja stalne motivacije i podrske, personalni trener posvecen je cilju da vam pomogne da dostignete Vaše specificne fitness ciljeve.

On analizira sa vama vaš napredak i u zavisnosti od postignutih rezultata i zacrtanih ciljeva za ubuduće redizajnira vaš dotadašnji program vežbanja.